Produkt
Pris
Antal
Du har inga varor i varukorgen
Produktsumma: 0 Kr   
Frakt: 0 Kr   

Totalt: 0 Kr

Namn:


Adress:


Postnummer:

Stad:


Telefon:


Email:   


Behandling av dina personuppgifter

När du trycker på betala kommer dina uppgifter att sparas i vår databas för att kunna identifiera din order om det skulle behövas.
Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din order. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att vi får samla in, behandla, använda och sprida dina personuppgifter i syfte att behandla din ansökan. Detta inkluderar att viss data kan komma att sparas.
Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till obehöriga parter. Du samtycker dock till att dina personuppgifter får överföras inom Atelje18.se eller till tredje part som agerar för Atelje18.se's räkning. Din ansökan och dina uppgifter sparas i maximalt 24 månader, därefter raderas alla uppgifter.
Atelje18.se är ansvariga för dina uppgifter och skulle du vilja ändra dem eller få dem raderade så kan du kontakta lottauptodate@yahoo.com.


    

Kontakta oss

Atelje 18
Halmstadvägen 18
30291 Halmstad


035-10 18 84
lottauptodate@yahoo.com

Facebook
Om oss

Till Atelje 18 kommer du när du vill ha en lyxig stund i vardagen. Samtidigt som du blir fin i håret omges du av handplockad inredning och produkter av högsta kvalitet.
Kreera web&design